Hapirak Oy

info@hapirak.fi

0400-351 405

OTA YHTEYTTÄ TAI PYYDÄ TARJOUS!

HUONEISTOREMONTTI TURKU

 

Huoneistoremontti Turussa luotettavasti Hapirak Oy:ltä. Onko sinulla pieni remonttityö tai suurempi huoneistoremontti mielessä, johon etsit osaavaa tekijää? Olet oikeassa paikassa. Hapirak Oy toteuttaa kaikki huoneistoremontit Turun ja Varsinais-Suomen alueella yksityisille ja yrityksille. Toteutamme remontit ammattitaidolla seinän maalauksesta kokonaisvaltaisiin remontteihin.

Voit tutustua referenssikuviimme referenssit- sivulla!

Tarjoamme huoneistoremontit mm. alueella Turku, Raisio, Naantali, Masku, Littoinen, Lieto, Paimio, Sauvo, Mynämäki, Nousiainen, Rusko, Vahto, Piikkiö, Aura, Lemu, Mietoinen ja Kaarina

HUONEISTOREMONTTI TURKU AMMATTITAIDOLLA HAPIRAK

 

Remonttipalvelumme

● huoneistoremontit

● keittiöremontit

kylpyhuone- ja saunaremontit

● maalaus- ja tapetointityöt

● paneloinnit

● tasoitukset ja levytykset

● parketti- ja laminaattiasennukset

● vanhan puulattian ja parketin hionta ja pintakäsittely

● remontin yhteydessä tehtävät sähkö- ja putkityöt

 

Remontti avaimet käteen -periaatteella

 

Teemme huoneistoremontteja yksityisille ja yrityksille laidasta laitaan avaimet käteen -periaatteella. Autamme huoneistoremontin suunnittelussa ja neuvomme asiakkaita kaikissa remonttiasioissa. Hoidamme työt remontin suunnittelusta ja vanhojen rakenteiden purusta viimeistelyyn ja loppusiivoukseen asti.

 

Remontin huolellinen suunnittelu kannattaa

 

Kun harkitset huoneistoremonttia, ota meihin yhteyttä. Tulemme käymään kohteessa – maksutta. Käymme kanssasi läpi saneerattavan tilan ja tilaan halutut muutokset. Saat meiltä myös ehdotuksia ja asiantuntevaa konsultointia remontin suunnittelussa. Remontin huolellinen suunnittelu säästää projektin edetessä rahaa ja vaivaa, joten suunnittelu kannattaa toteuttaa ammattitaitoisen remonttifirman kanssa.

 

Meiltä saat myös keittiö- ja kylpyhuonekalusteet

 

Voit tilata meiltä myös keittiö- ja kylpyhuonekalusteet sekä muut remonttimateriaalit ja -tarvikkeet, kuten laatat ja lattiamateriaalit. Helppoa ja vaivatonta! Saat kaiken kootusti yhdeltä toimijalta. Meillä on hyvät yhteydet jälleenmyyjiin, joten kauttamme saat kalusteet ja materiaalit edulliseen hintaan.

 

Mikään työ ei ole meille liian pieni tai suuri

 

Huoneistoremontti toteutetaan aina asiakkaan ehdoilla ja asiakkaan toiveiden mukaan. Huoneistoremontti voi pitää sisällään esimerkiksi yhden efektiseinän toteutuksen tai kokonaisvaltaisen keittiö- kylpyhuone- ja huoneistoremontin. Referensseistä löydät esimerkkejä toteuttamistamme remonttikohteista.

 

Kun huoneistoremontti valmistuu, käymme vielä remontin kaikki osat läpi asiakkaan kanssa. Haluamme varmistua, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen ja että kaikki remonttityöt on tehty asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 

Hapirak Oy - Huoneistoremontti Turku -  Laadukasta rakentamista

 

Olemme vuonna 2014 perustettu remontti- ja rakennusalan yritys, ja toimialueemme on Turku ja sen lähikunnat. Vaikka yrityksellä on ikää vasta muutama vuosi, löytyy meiltä yli kymmenen vuoden kokemus alalta. Hoidamme kaikki huoneistoremontit ammattitaidolla, laadukkaasti ja sertifioidusti – asiakkaan toiveiden mukaisesti. Olemme joustava ja mutkaton yhteistyökumppani, joka pitää kiinni sovitusta aikataulusta ja sopimuksesta. Pidämme hinnat kilpailukykyisinä ja palvelumme laadukkaana.

 

Harkitsetko huoneistoremonttia?

 

Ota yhteyttä, niin toteutetaan sinulle toimiva unelmiesi huoneistoremontti, oli kyse pienestä maalausurakasta tai kokonaisvaltaisesta keittiö- tai kylpyhuoneremontista.

 

Muista myös kotitalousvähennys!

 

Hapirak Oy

Ota yhteyttä

info@hapirak.fi

0400 351 405