Huoneistoremontti ammattitaidolla
Pyydä tarjous
>

Huoneisto­remontti Turun seudulla

Onko sinulla mielessäsi pieni remonttityö tai suurempi huoneistoremontti, johon etsit osaavaa tekijää? Olet oikeassa paikassa. Huoneistoremontti onnistuu Turussa luotettavasti Hapirak Oy:ltä.

Hapirak Oy toteuttaa ammattitaidolla kaikenlaiset remonttipalvelut seinien maalauksesta keittiö- ja kylpyhuoneremontteihin yksityisille ja yrityksille. Toteutamme huoneistoremontit Turussa ja lähialueilla aina laadukkaasti ja sopimuksen mukaan.

Remonttipalvelumme

  • huoneistoremontit
  • keittiöremontit
  • kylpyhuone– ja saunaremontit
  • maalaus- ja tapetointityöt
  • paneloinnit
  • tasoitukset ja levytykset
  • parketti- ja laminaattiasennukset
  • remontin yhteydessä tehtävät sähkö- ja putkityöt

Huoneistoremontti avaimet käteen -periaatteella

Teemme huoneistoremontteja yksityisille ja yrityksille avaimet käteen -periaatteella. Autamme huoneistoremontin suunnittelussa ja neuvomme asiakkaita kaikissa remonttiasioissa. Hoidamme työt remontin suunnittelusta ja vanhojen rakenteiden purusta viimeistelyyn asti. Kauttamme saat tarvittavat kalusteet ja materiaalit suunnitelmien mukaisesti sekä asiantuntevat sähkö- ja putkityöt.

Remontin huolellinen suunnittelu kannattaa

Kun harkitset huoneistoremonttia, ota meihin yhteyttä. Tulemme käymään kohteessa veloituksetta. Käymme kanssasi läpi saneerattavan tilan ja halutut muutokset. Saat meiltä myös ehdotuksia ja asiantuntevaa konsultointia remontin suunnittelussa. Remontin huolellinen suunnittelu säästää projektin edetessä rahaa ja vaivaa, joten suunnittelu kannattaa toteuttaa ammattitaitoisen rakennusliikkeen kanssa.

Mikään työ ei ole meille liian pieni tai suuri

Huoneistoremontti toteutetaan aina asiakkaan ehdoilla ja asiakkaan toiveiden mukaan. Huoneistoremontti voi pitää sisällään esimerkiksi yhden efektiseinän toteutuksen tai kokonaisvaltaisen keittiö- kylpyhuone- ja huoneistoremontin. Referensseistä löydät esimerkkejä toteuttamistamme remonttikohteista.

Kun huoneistoremontti valmistuu, käymme vielä remontin kaikki osat läpi asiakkaan kanssa. Haluamme varmistua, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen ja että kaikki remonttityöt on tehty asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Hapirak Oy – Huoneistoremontti Turku – Laadukasta rakentamista

Olemme vuonna 2014 perustettu kylpyhuone- ja saunaremontteihin erikoistunut rakennusliike ja toimialueemme on Turku ja sen lähikunnat. Hoidamme kaikki huoneistoremontit ammattitaidolla, laadukkaasti ja sertifioidusti – asiakkaan toiveiden mukaisesti. Olemme joustava ja mutkaton yhteistyökumppani, kun tarvitset osaavaa remontin tekijää. Pidämme hinnat kilpailukykyisinä ja palvelumme laadukkaana.

Harkitsetko huoneistoremonttia?

Ota yhteyttä, niin toteutetaan sinulle toimiva unelmiesi huoneistoremontti, oli kyse pienestä maalausurakasta tai kokonaisvaltaisesta keittiö- tai kylpyhuoneremontista. Muista myös kotitalousvähennys!

Tarjoamme huoneistoremontit mm. alueella Turku, Raisio, Naantali, Masku, Littoinen, Lieto, Paimio, Sauvo, Mynämäki, Nousiainen, Rusko, Vahto, Piikkiö, Aura, Lemu, Mietoinen ja Kaarina. Ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi!

Rakennamme unelmistasi totta

Meille jokainen rakennusurakka ja remontti on tärkeä – toteutamme projektit ajatuksella, laadusta tinkimättä ja lupaamassamme aikataulussa.

Jätä meille tarjouspyyntö

Luotettava kumppani logo AAA-logo-2023-FI-01-muok  ES Rakentaja logo Yrittäjät logo

Copyright © 2024 Hapirak Oy