Toteutamme unelmiesi kylpyhuoneen
Pyydä tarjous
>

Kylpyhuone­remontti tuo luksusta arkeen

Kylpyhuoneremontti toiveidesi mukaan alueella Turku ja lähiseutu. Yhdistämällä unelmat, hyvän laadun sekä käytännöllisyyden, takaamme parhaan mahdollisen lopputuloksen, joka toimii ja näyttää hyvältä vuosiksi eteenpäin.

Kylpyhuoneremontti nostaa kiinteistön arvoa

Kylpyhuoneen remontti on iso satsaus kotiin ja myös suuri myyntivaltti, jos asuntoa ollaan lähitulevaisuudessa aikeissa myydä. Vanhoissa kohteissa remontti on järkevää suorittaa jo pelkistä käytännön syistä, vanhassa kylppärissä saattaa piillä asbestia tai kosteutta, joka voi vahingoittaa talon rakenteita. Kylpyhuoneremontilla tilasta saadaan oman näköinen ja luodaan pientä luksusta arjen keskelle. Esimerkiksi seinämalliset wc-istuimet, uudet kalusteet ja laatat muuttavat kylpyhuoneen ilmeen täysin.

Lisää valmistuneita kylpyhuoneremonttikohteita referenssit-sivulla.

Kylpyhuoneremontti kannattaa suunnitella huolella

Jos mietit sauna- tai kylpyhuoneremonttia, ole meihin yhteydessä. Tulemme käymään remontin tarpeessa olevassa tilassa ja käymme asiakkaan kanssa läpi saneerattavan tilan sekä siihen toivotut muutokset. Meiltä saat ehdotuksia ja asiantuntevaa apua urakan suunnittelussa. Hyvä alkusuunnittelu säästää vaivaa ja rahaa, joten remontin suunnittelu on suositeltavaa toteuttaa huolella ammattilaisen kanssa.

Remontin toteuttaminen pähkinänkuoressa

Teemme kaiken vanhojen rakenteiden purusta viimeistelyyn asti. Vanhoissa taloissa remontti alkaa normaalisti asbestikartoituksella, jonka jälkeen vanhat kalusteet ja tilat puretaan. Purun jälkeen alkaa uuden rakentaminen: levytämme ja tasoitamme pinnat, teemme lattiaan kallistukset ja vesieristyksen – tietysti sertifioidusti. Asennamme lattialämmityksen, teemme laatoituksen sekä muut pinnoitukset ja lopuksi asennamme kylpyhuonekalusteet ja viimeistelemme tilan mm. listoituksilla. Meidän kauttamme saat myös sähkö- ja putkiasennukset.

Kylpyhuoneremontti toteutetaan alipaineistettuna, jotta pölyhaitta muussa huoneistossa on mahdollisimman pieni. Siivoamme tilan aina remontin jäljiltä ja viemme roskat mennessämme, jotta asiakas pääsee nauttimaan heti uudesta kylpyhuoneestaan.

Täydellinen kylpyhuoneremontti:

 • suunnittelu- ja konsultointipalvelu
 • asbestikartoitus ja purkutyöt
 • rakenteiden kuivaus
 • lattialämmitys
 • levytys, tasoitus, lattiakallistukset
 • sertifioidut vesieristykset
 • laatoitus, saumaus ja muut pinnoitustyöt
 • kylpyhuonekalusteet ja niiden asennus
 • kylpyhuonevalaisimet ja niiden asennus
 • sähkö- ja putkityöt
 • viimeistely ja remontin jälkien siivous

Meiltä ensiluokkaiset kylpyhuoneremontit Turun alueella

Meiltä saat niin pienet kuin suuret remontti- ja rakennusurakat osaavalla ammattitaidolla ja joustavalla palvelulla. Toteutamme yksilölliset remontit asiakkaan toiveiden ja aikataulujen mukaisesti. Hapirak Oy – Laadukkaat kylpyhuoneremontit Turun alueella. Ota yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone. Hapirak toteuttaa myös laadukkaat huoneistoremontit Turussa ja lähialueilla.

Rakennamme unelmistasi totta

Meille jokainen rakennusurakka ja remontti on tärkeä – toteutamme projektit ajatuksella, laadusta tinkimättä ja lupaamassamme aikataulussa.

Jätä meille tarjouspyyntö

Luotettava kumppani logo AAA-logo-2023-FI-01-muok  ES Rakentaja logo Yrittäjät logo

Copyright © 2024 Hapirak Oy