Laadukkaat saunaremontit Turun alueella
Pyydä tarjous
>

Rakennamme unelmiesi saunan

Me uskomme, että jokainen suomalainen ansaitsee unelmiensa saunan. Saunaremontti kannattaakin tehdä kerralla kunnolla. Me toteutamme unelmasi laadukkaasti, sovitussa aikataulussa ja kilpailukykyiseen hintaan.

Meiltä saat toimivan ja yksilöllisen saunaratkaisun, joka kestää aikaa ja kovia löylyjä. Hapirak Oy tarjoaa laadukkaat saunaremontit Turussa ja Turun lähikunnissa. Kuten kaikki remontit, myös saunaremontti kannattaa aloittaa huolellisella suunnittelulla.

Lisää valmistuneita saunaremontteja referenssit-sivulla »

Kylpyhuone- ja saunaremontti samassa paketissa

Kylpyhuone- ja saunaremontti kannattaa suorittaa yleensä aina samanaikaisesti. Me toteutamme kaikki kostean tilan remontit alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella.

Vanhoissa asunnoissa remontti alkaa yleensä asbestikartoituksella, jonka jälkeen vanhat tilat puretaan. Levytämme ja tasoitamme pinnat, teemme lattiakallistukset ja sertifioidut vesieristykset. Asennamme lattialämmityksen, teemme laatoituksen sekä muut pinnoitukset. Asennamme kalusteet ja teemme viimeistelyt. Meidän kauttamme hoituvat myös asianmukaiset sähkö- ja putkityöt.

Kun sauna- ja/tai kylpyhuoneremontti on valmis, käymme tilan läpi asiakkaan kanssa. Haluamme varmistaa, että asiakas on tyytyväinen remonttiin ja että kaikki työt on tehty asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Jokainen saunaremontti on yksilöllinen kokonaisuus

Saunan materiaalit ja kalusteet luovat tunnelmaa. Remontti pitää sisällään monia valintoja, niin materiaalien kuin kalusteiden osalta. Voimme tehdä saunasta juuri niin yksilöllisen, modernin tai perinteisen, kuin haluat.

Lauteiden ja kiukaan malli sekä sijoittelu ovat saunan toimivuuden ja tunnelman kannalta hyvin ratkaisevia. Saunan valaistus kannattaa huomioida tarkkaan saunaremontin suunnitteluvaiheessa. Lauteiden ja seinäpaneelien materiaaleissa on runsaasti valinnanvaraa ja autamme tarvittaessa asiakasta sopivien materiaalien löytämisessä.

Saunaremontin muistilista:

  • lauteiden muoto ja materiaali
  • saunan laatoitukset
  • kiukaan malli ja sijoitus
  • saunan valaistus
  • saunan oven malli ja materiaali
  • saunan ja suihkutilan välisen seinän materiaali
  • saunan värimaailma ja tunnelma
  • lattialämmitys

Ammattitaitoista ja laadukasta remontointipalvelua

Käymme yhdessä kanssasi läpi nykyiset tilat ja suunnittelemme sinulle toimivan saunakokonaisuuden. Jos sinulla on jo suunnitelma valmiina, käymme sen kanssasi läpi ja tarjoamme ammattilaisen näkökulman. Vuosien kokemuksella saunaremonteista osaamme sanoa, mitkä ratkaisut ovat toimivia ja käytännöllisiä.

Hapirak Oy on vuonna 2014 perustettu kylpyhuone- ja saunaremontteihin erikoistunut rakennusliike, joka palvelee yrityksiä ja yksityisiä henkilöitä Turussa sekä Varsinais-Suomen alueella. Hoidamme työn ammattitaidolla, laadukkaasti ja sertifioidusti sekä aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Harkitsetko saunaremonttia?

Ota yhteyttä, niin toteutetaan sinulle toimiva unelmiesi sauna ja kylpyhuone. Tarjoamme saunaremontit mm. alueella Turku, Raisio, Naantali, Masku, Littoinen, Lieto, Paimio, Sauvo, Mynämäki, Nousiainen, Rusko, Vahto, Piikkiö, Aura, Lemu, Mietoinen ja Kaarina. Hapirak Oy tekee ammattitaidolla myös huoneistoremontit Turun seudulla »

Rakennamme unelmistasi totta

Meille jokainen rakennusurakka ja remontti on tärkeä – toteutamme projektit ajatuksella, laadusta tinkimättä ja lupaamassamme aikataulussa.

Jätä meille tarjouspyyntö

Luotettava kumppani logo AAA-logo-2023-FI-01-muok  ES Rakentaja logo Yrittäjät logo

Copyright © 2024 Hapirak Oy