Hapirak Oy

info@hapirak.fi

0400-351 405

OTA YHTEYTTÄ TAI PYYDÄ TARJOUS!

KYLPYHUONEREMONTTI TURKU

 

Kylpyhuoneremontti mielessä, suuri tai pieni, johon etsit luotettavaa ja ammattitaitoista tekijää? Löysit etsimäsi! Hapirak Oy toteuttaa ammattitaidolla kaikenlaiset remonttipalvelut seinien maalauksesta keittiö- ja kylpyhuoneremontteihin Turun seudulla ja koko Varsinais-Suomessa. Tarjoamme laadukkaat kylpyhuoneremontit Turussa ja Turun lähikunnissa.

LUOTETTAVAA JA KOKONAISVALTAISTA RAKENTAMISTA

 

Hapirak Oy on rakennus- ja remonttialan yritys, joka on perustettu vuonna 2014. Vaikka olemme yrityksenä suhteellisen nuori, meillä on takana yli kymmenen vuoden kokemus monipuolisista saneerauksista ja korjausrakentamisesta. Hoidamme kaikki työt luotettavasti, ammattitaitoisesti ja sertifioidusti, sekä aina asiakkaiden toiveita kuunnellen. Olemme joustava ja mutkaton yhteistyökumppani, kun tarvitset osaavaa remontin tekijää!

 

Kylpyhuoneremontti kannattaa suunnitella huolella

 

Jos mietit kylpyhuone- tai saunatilojen remontointia, ole meihin yhteydessä. Tulemme vierailemaan remontointia kaipaavassa kohteessa, käymme asiakkaan kanssa yhdessä läpi saneerattavan tilan ja siihen toivotut muutokset. Meiltä saat ehdotuksia ja asiantuntevaa apua kylpyhuoneremontin suunnittelussa. Hyvä alkusuunnittelu säästää vaivaa ja rahaa, joten remonti suunnittelu on suositeltavaa toteuttaa huolella ammattilaisen kanssa.

 

Kylpyhuoneremontin suorittaminen pähkinänkuoressa

 

Teemme kaiken vanhojen rakenteiden purusta viimeistelyyn ja kohteen siivoukseen saakka. Vanhoissa taloissa remontti alkaa normaalisti asbestikartoituksella, jonka jälkeen vanhat kalusteet ja tilat puretaan. Purun jälkeen alkaa uuden rakentaminen: levytämme ja tasoitamme pinnat, teemme lattiaan kallistukset ja vesieristyksen – tietysti sertifioidusti. Asennamme lattialämmityksen, teemme laatoituksen sekä muut pinnoitukset ja lopuksi asennamme kylpyhuonekalusteet ja viimeistelemme tilan mm. listoituksilla. Meidän kauttamme saat myös sähkö- ja putkiasennukset.

 

Kylpyhuoneremontti toteutetaan alipaineistettuna, jotta pölyhaitta muussa huoneistossa on mahdollisimman pieni. Siivoamme tilan aina remontin jäljiltä ja viemme roskat mennessämme, jotta asiakas pääsee nauttimaan heti uudesta kylpyhuoneestaan.

 

Meiltä saat täydellisen kylpyhuoneremontin:

 

● suunnittelu- ja konsultointipalvelu

● asbestikartoitus ja purkutyöt

● rakenteiden kuivaus

● lattialämmitys

● levytys, tasoitus, lattiakallistukset

● sertifioidut vesieristykset

● laatoitus, saumaus ja muut pinnoitustyöt

● kylpyhuonekalusteet ja niiden asennus

● kylpyhuonevalaisimet ja niiden asennus

● sähkö- ja putkityöt

● viimeistely ja kohteen siivous

 

Kylpyhuoneremontti tuo luksusta arkeen

 

Kylpyhuoneen remontti on iso satsaus kotiin ja myös suuri myyntivaltti, jos asuntoa ollaan lähitulevaisuudessa aikeissa myydä. Vanhoissa kohteissa remontti on järkevää suorittaa jo pelkistä käytännön syistä, vanhassa kylppärissä saattaa piillä asbestia tai kosteutta, joka voi vahingoittaa talon rakenteita. Kylpyhuoneremontilla tilasta saadaan oman näköinen ja luodaan pientä luksusta arjen keskelle. Esimerkiksi seinämalliset wc-istuimet, uudet kalusteet ja laatat muuttavat kylpyhuoneen ilmeen täysin.

 

Hapirak Oy toteuttaa ensiluokkaiset kypyhuoneremontit Turussa

 

Meiltä saat niin pienet kuin suuret remontti- ja rakennusurakat osaavalla ammattitaidolla ja joustavalla palvelulla. Toteutamme yksilölliset remontit asiakkaan toiveiden ja aikataulujen mukaisesti. Voit katsoa referenssejä toteuttamistamme remonteista täältä

 

Harkitsetko kylpyhuoneremonttia?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, niin remontoidaan kylppäri  kuntoon.

 

Lue lisää Hapirak kylpyhuoneremonteista.

 

Hapirak Oy Turku

 

Ota yhteyttä

 

info@hapirak.fi

0400 351 405

 

 

Hapirak toteuttaa myös laadukkaat huoneistoremontit Turussa ja lähialueilla!

Tarjoamme kylpyhuoneremontit mm. alueella Turku, Raisio, Naantali, Masku, Littoinen, Lieto, Paimio, Sauvo, Mynämäki, Nousiainen, Rusko, Vahto, Piikkiö, Aura, Lemu, Mietoinen ja Kaarina