Hapirak Oy

info@hapirak.fi

0400-351 405

OTA YHTEYTTÄ TAI PYYDÄ TARJOUS!

SAUNAREMONTTI TURKU

 

Saunaremontti Turku laadukkaasti Hapirak Oy:ltä. Me uskomme, että jokainen suomalainen ansaitsee unelmiensa saunan. Saunaremontti Turku - Hapirak Oy toteuttaa unelmasi, sovitussa aikataulussa ja kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä saat toimivan ja yksilöllisen saunaratkaisun, joka kestää aikaa ja kovia löylyjä. Hapirak Oy tarjoaa laadukkaat saunaremontit Turussa ja Turun lähikunnissa.

Tutustu valmistuneisiin saunaremontteihin Referenssit-sivulla!

Saunaremontti Turku - Suunnittelemme unelmiesi saunan

 

Kuten kaikki remontit, myös saunaremontti kannattaa aloittaa huolellisella suunnittelulla. Kutsu meidät paikan päälle - käymme yhdessä kanssasi läpi nykyiset tilat ja suunnittelemme sinulle toimivan saunakokonaisuuden. Jos sinulla on jo suunnitelma valmiina, käymme sen kanssasi läpi ja neuvomme ongelmakohdissa. Kymmenen vuoden kokemuksella saunaremonteista osaamme sanoa, mitkä ratkaisut ovat toimivia ja käytännöllisiä.

 

Kylpyhuone- ja saunaremontti samassa paketissa

 

Kylpyhuone- ja saunaremontti kannattaa suorittaa yleensä aina samanaikaisesti. Me toteutamme kaikki kostean tilan remontit alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella.

 

Vanhoissa asunnoissa remontti alkaa yleensä asbestikartoituksella, jonka jälkeen vanhat tilat puretaan. Levytämme ja tasoitamme pinnat, teemme lattiakallistukset ja sertifioidut vesieristykset. Asennamme lattialämmityksen, teemme laatoituksen sekä muut pinnoitukset. Asennamme kalusteet ja teemme viimeistelyt. Meidän kauttamme hoituvat myös asianmukaiset sähkö- ja putkityöt.

 

Kun sauna- ja/tai kylpyhuoneremontti on valmis, käymme tilan läpi asiakkaan kanssa. Haluamme varmistaa, että asiakas on tyytyväinen remonttiin ja että kaikki työt on tehty asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tavoitteemme on aina asiakkaan tyytyväisyys.

 

Saunan materiaalit ja kalusteet luovat tunnelmaa. Remontti pitää sisällään monia valintoja, niin materiaalien kuin kalusteiden osalta. Voimme tehdä saunasta juuri niin yksilöllisen, modernin tai perinteisen, kuin haluat.

 

Lauteiden ja kiukaan malli sekä sijoittelu ovat saunan toimivuuden ja tunnelman kannalta hyvin ratkaisevia. Saunan valaistus kannattaa huomioida tarkkaan saunaremontin suunnitteluvaiheessa. Lauteiden ja seinäpaneelien materiaaleissa on runsaasti valinnanvaraa ja autamme tarvittaessa asiakasta sopivien materiaalien löytämisessä.

 

Saunaremontin muistilista:

● lauteiden muoto ja materiaali

● saunan laatoitukset

● kiukaan malli ja sijoitus

● saunan valaistus

● saunan oven malli ja materiaali

● saunan ja suihkutilan välisen seinän materiaali

● saunan värimaailma ja tunnelma

● lattialämmitys

 

Hapirak Oy - Ammattitaitoista ja laadukasta remonttipalvelua

 

Hapirak Oy on vuonna 2014 perustettu rakennus- ja remonttialan yritys, joka palvelee yrityksiä ja yksityisiä henkilöitä Turussa sekä Varsinais-Suomen alueella. Nuoresta iästämme huolimatta meiltä löytyy yli kymmenen vuoden kokemus remonttirakentamisesta. Hoidamme työn ammattitaidolla, laadukkaasti ja sertifioidusti sekä aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 

Harkitsetko saunaremonttia?

 

Ota yhteyttä, niin toteutetaan sinulle toimiva unelmiesi sauna ja kylpyhuone.

 

Hapirak Oy - Laadukkaat saunaremontit Turun alueella

 

Ota yhteyttä

 

info@hapirak.fi

0400 351 405

 

 

Hapirak Oy tekee ammattitaidolla myös huoneistoremontit Turun seudulla

Tarjoamme saunaremontit mm. alueella Turku, Raisio, Naantali, Masku, Littoinen, Lieto, Paimio, Sauvo, Mynämäki, Nousiainen, Rusko, Vahto, Piikkiö, Aura, Lemu, Mietoinen ja Kaarina